Mlađe kategorije Ženskog nogometnog kluba Koprivnica danas su na igralištu u Starigradu ugostile vršnjakinje iz Gorice. Bilo je to uspješno popodne za naše ekipe - dvije utakmice, dvije pobjede! Pionirke su slavile s 2:1 (Žeželj, Brlek), dok je kadetski sastav pobijedio rezultatom 3:2 (Jozukić, Galović x2). Svladali smo, dakle, ekipu koja ulazi u Prvu ligu mladeži, a naša Petra Galović najbolja je strijelkinja prvenstva!

Kako su pionirke Gorice osvojile naslov, naše su im igračice održale špalir, a protivnice iz Velike Gorice isto su napravile za kadetkinje Koprivnice.

Nakon susreta, uslijedila je ceremonija dodjele trofeja i medalja našim kadetkinjama, koje su osvojile naslov u ligi HNLŽM Kadetkinje Centar! Pionirke su pritom dobile zahvalnice za odrađenu sezonu, u kojoj su značajno napredovale. Nagrade je našim nogometašicama predala prva osoba kluba, predsjednica Nikolina Notersberg, pritom održavši prikladan govor.

Još jednom čestitamo igračicama i svim trenerima. Za kraj spomenimo i kako je trener pionirki Filip Šokec ispunio obećanje - cure je nagradio ručkom iz McDonalds'a, ali bio je to tek početak lijepog nogometnog druženja.

Iznad svih - Koprivnica! 


#pionirke

#kadetkinje

#ponospodravineiprigorja