Zahvaljujemo još jednom NK Dubrava

U kadetski uzrast priključuju nam se Lana Bradić i Monika Makar.

Djevojke će od sljedeće sezone ponosno nositi dres našeg kluba, a prema obećanjima njihovi navijači postaju naši navijači. 👏
Veliko hvala na povjerenju prije svega roditeljima Bradić i Makar, kao i mnogo brojnim navijačima koji su nakon sedam godina ispratili svoje djevojke prema našoj Koprivnici.
Posebne sportske zahvale za suradnju upućujemo treneru Goran Grgić - Grga sa kojim je zasigurno ovo tek početak jedne lijepe priče.

NK Dubrava🤝⚽️👏🩵
#svismomijedantim #zajdnistvomdopobjeda







NK Dubrava

18. lipnja u 09:47  · 
Kao što smo već napisali,u subotu su naši pioniri odigrali prijateljsku utakmicu sa ŽNK KOPRIVNICA.Jedna sasvim obična utakmica pretvorila se u jako puno emotivni trenutaka gdje niti jedan roditelj,dečko,cura nisu ostali ravnodušnim kao ni mi sami.Naše cure Lana Bradić Monika Makar odigrale su posljednju utakmicu za naš klub.Nakon prekrasnih 7 godina igranja,došlo je vrijeme za rastanak.Naše djevojke će svoju vjerujemo uspješnu nogometnu karijeru nastaviti upravo u ŽNK KOPRIVNICA.Curke naše hvala Vam na ovih predivnim 7 godina što ste zastupale naš klub i zadužile ga sa svojim primjerom kako si igra i bori za svoj klub.Hvala Vam na tome. Mi ćemo Vam biti najveći navijač,želimo vam puno uspjeha u nogometnoj karijeri,ali isto tako još više da završite školu koju ste si izabrali,a to da će te postati vrhunske djevojke u to uopće ne sumnjamo.VOLIMO VAS 🩵🩵. Zahvaljujemo se ŽNK Koprivnica što su prihvatili ovu utakmicu kao znak jednog vjerujemo dugogodišnjeg prijateljstva,dajemo Vam naše cure i vjerujemo da će te uspijete u svojim ciljevima.Takoder posljednju utakmicu za pionira odigrali su naši David Horvat I Mihael Petrovčić,oni će svoj nogometni put nastavit u selekciju juniora Vama također veliko hvala.